Se til høyre!

06.jul.2007 @ 01:19

Bjarne Riis klarte ikke å overbevise de høye herrer innen sykkel at man må slutte å se bakover i tid. Torsdag ble det klart at sjefen til Kurt Asle Arvesen holder seg borte fra årets Tour de France, men bedyrer at han ikke ble presset til det.....Han hadde ikke noe valg, spør du meg, og klart han ble presset til det. Både fra ASO - arrangøren av Tour de France - og fra UCI - det internasjonale sykkelforbundet. De sa for lenge siden at de ikke ønsket en tidligere dopet Tour-vinner som sportsdirektør for et deltakende lag. Greit nok. Men det er noe som ikke stemmer her: hvert år får vi utdelt diverse materiell fra ASO ifm Touren. Blant annet en bok som heter "Guide historique", der hvert Tour år tilbake til starten i 1903 er beskrevet. For 1996 står det en stjerne bak "vinner" Bjarne Riis med videre forklaring, sånn noenlunde korrekt oversatt fra fransk:-) : da Bjarne Riis 25. mai 2007 innrømmet å ha dopet seg til seier i 1996 ansees han ikke som vinner av Tour de France dette året....Også det er helt greit, hvertfall for meg. Men noen linjer nedenfor står Erik Zabel som vinner av den grønna trøya...!!!??? Han har jo også innrømmet å ha vært dopet i 1996! Og Richard Virenque står som vinner av klatretrøya......Hallo! ASO! Riktignok har ikke Richard Virenque innrømmet å ha vært dopet akkurat i 1996, men han har innrømmet å ha vært dopet senere. Og hvis ASO kikker til høyre, eller venstre i målområdet på lørdag så vil de se det brede gliset til Richard Virenque som soler seg i glansen som ekspertkommentator på TV. I Frankrike er det hysteriske tilstander blant sykkelfansen når Virenque dukker opp. Det der har jeg aldri skjønt. Og hvis en eks-dopet sportsdirektør fra Danmark ikke er velkommen så syns jeg det også skal gjelde for en eks-dopet franskmann. Og dette er bare ett eksempel!
Helt til slutt, hvis ikke du husker å se til høyre når du skal krysse gaten i London så ligger du dårlig an!

Knapt to dager igjen til tidenes heftigste Tour-prolog, i verdensmetropolen London!

Dopfri hilsen fra Christian P


Kommentarer:
Postet av: Alex

Så enig så enig. Kan dere ikke få spurt noen ansvarlige i UCI/ASO om dette under et intervju?

06.jul.2007 @ 13:46
Postet av: lars

herlig lengde på bloggene!
avskyr de ekstreme fotballbloggene som man må slite seg gjennom.. takk!

06.jul.2007 @ 14:31
Postet av: prince primo

faen du sutrer jo konstant om disse dopgreiene.dop og idrett hører sammen så enkelt er det.det finnes nå en rekke nye måter å genmanipulere seg på samt nye peptider på markedet.kineserne er ute med en rekke artige produkter nå.
la gutta kjøre på så konkurrer de under like vilkår.og spar oss for den sutringa din!!

06.jul.2007 @ 14:37
Postet av: Iban

Så du er ikke dopa?

06.jul.2007 @ 14:44
Postet av: Dan

Hei.
Må si jeg gleder meg veldig til årets tour. Problemet er at jeg befinner meg utenlands og får ikke fulgt sendingene til TV2. Ok ikke noe problem, jeg kan jo bare se de på internett. Nei det gikk ikke. Rettigheter etc etc.
Hvordan kan jeg følge TV2 sine sendinger når jeg ikke befinner meg i Norge? (Halve opplevelsen er faktisk å høre på alt dere to klarer å vrenge ut av dere i løpet av tre uker).
Ta det siste som et stort komplement!

06.jul.2007 @ 15:13
Postet av: sykkla

har du prøvd tv2 sumo da? sitter å ser på det på jobben.. kan jo ikke misse touren selvom man jobber;D

07.jul.2007 @ 15:26

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5476746
hits