Rumpe til besvær

10.jul.2007 @ 01:56
For en dramatikk på den 2. etappen!! Man kan si mye rart (og negativt i disse tider...) om sykkelsporten, men spennende og god underholdning er det hvertfall. Johan Kaggestad beskrev spurterne kort, og meget korrekt etter etappeslutt i dag: Gladiatorer! Min meget dyktige, ungdommelige og humoristiske ekspertkommentator startet så neste setning med: Jeg er mest opptatt av rumpa til Thor! Etterfulgt av en kunstpause....jeg holdt på å knekke sammen av latter i studio. Så barnslig er jeg. Men så kom heldigvis forklaringen. Ikke det at jeg ikke forstod hva han mente....
Uansett, tilstanden til rumpa til Thor blir altavgjørende for Grimstad-guttens sjanser videre i årets Tour de France. Selv gir han uttrykk for at han bare kan glemme den grønne trøya etter velten på 2. etappe. Jeg er ikke så sikker på det. Vel å merke hvis rumpa blir raskt bra igjen! Hushovd har definitivt ikke råd til å stå uten poeng på flere etapper hvor andre spurtere soper inn poeng på den grønne trøya. Allerede etter 3. etappe tirsdag kan han være tungt inne i kampen igjen. Du må ikke male fanden på veggen, Thor, uansett hvor langt nede du måtte være etter velten mandag. Du viste i fjor at du kunne komme tilbake etter motgang, men denne gangen må du ikke bruke ti dager på å reise deg. Jeg håper inderlig at smertene i rumpa ikke er større enn at du igjen kan være med helt der fremme og kjempe om en etappeseier i Compiegne. Få ræva i gear, dette klarer du!

Lykke til!

Cpp

Kommentarer:
Postet av: Christian F

Syntes Thor er veldig defensiv - og kanskje er det grunnen til at han ofte mangler det lille ekstra for å vinne etapper. Vi er ferdig med 2 etappe - mange igjen og som vi så igår kan mye (alt) skje. Så her er det jo bare å gi jernet i hver duell og ta med de poengene man kan for så å telle opp i Paris.

10.jul.2007 @ 10:27
Postet av: Roar L

Enig. Å være negativ etter 1 prolog og 2 etapper er ikke noe sjakktrekk for resten av touren. Eller kanskje det er det? Han sa jo før touren startet at grunnen til at han stod så godt rustet og var så sulten på seier i Paris i fjor, var jo at han avskrev alle sjangser om den grønne trøya og var helt utrn press... :)

10.jul.2007 @ 12:24
Postet av: Marius

Jeg håper ikke Thor avskriver den grønne trøya helt, og ikke går for å kapre bonussekunder og poeng videre nå. Ja, han ligger langt bak nå, men det er mye som kan skje med både Boonen og McEwen i løpet av de neste ukene. Du så jo bare hva som skjedde med McEwen på første etappe (Selv om han er feltets desidert beste spurter og vant, han er så god at det er irriterende). Freire og Zabel virker jo helt sjanseløse, så Thor har store muligheter bare han ikke begyner å sutre som har vanligvis gjør.

10.jul.2007 @ 14:29
Postet av: Kristine

Jeg kan ikke tenke meg at Thor gir opp den grønne trøya helt. Kan det hende han forsøker å senke forventningene noe?
Massevelten i går var helt vanvittig, når man ser det ovenfra slik som i går ser det utrolig ut at gutta ikke blir hardere skadet.
Jeg synes dere i studio er utrolig flinke! Generelt en veldig bra produksjon.
"Nå skal vi ta et tilbakeblikk til morgendagens etappe" var kanskje ikke like heldig, men utrolig komisk :)

10.jul.2007 @ 14:43
Postet av: Marius

Mulig han ikke gir den opp, men jeg blir skuffa når jeg ser at han ikke går for mellomsprintene for eksempel. Det er små marginer her, og han bør ta de han klarer.
Christian og Johan er mega. Hvis du har tid Christian, burde du holde et kommentatorkurs for Harald Bredeli og andre dvaske kommentatorer på TV2 ;)

10.jul.2007 @ 14:50
Postet av: Hege

At du holdt på å knekke sammen av latter, Christian, overrasker ikke meg.

10.jul.2007 @ 15:25
Postet av: hege

Det må være fantastisk å være tilstede og få med seg stemningen, den håper jeg du får tid til å nyte! Når det gjelder Thor, så kan vel McEwen være midt i velten neste gang? Men jeg synes Thor må få lov til å være skuffa.

10.jul.2007 @ 15:35
Postet av: ole risan

Jeg er bare delvis interessert i sykkel egentlig, men patriotismen driver meg til å følge med først og fremst Thor Hushovd på vei til heder og berømmelse.
Sånn sett var velten i går en nær sjokkartet opplevelse.
Men det til side - dette er ordentlig TV! Jeg vil honorere TV2 og staben der nede, programledere og ekspertkommentatorer spesielt, for å klare å lage et maksimalt tv-program.
faktainformasjon om syklistenes og lagenes historikk og posisjon, avløses av historiske og geografiske fakta og kuriosoteter, dernest generelle betraktninger rundt treningsmengder, hastigheter, ytelse og O2-opptak, dernest fantastiske bilder over flott natur og omgivelser, som også kommenteres, utdypes.
Her er det ingen subjektiv surmuling slik fotballsporten er blitt, men objektive betraktninger, avveininger, sannsynlighetsberegner, som endog er velbegrunnet!
Sånn klarer TV2 sporten å rive meg vekk fra arbeidet time etter time for dette er underhodlning, det er opplysnings-TV og det er spenning, dramatikk og humor flettet sammen.
fantastisk!!
Jeg er så glad for at Tour'en varer mange mange dager......... så får det bare være som det er med Kaggestads bekymring over Thors rumpe......

10.jul.2007 @ 19:01
Postet av: Robert

Helt enig med Ole Risan! Veldig bra kommentatorer under TDF! Er en glede å følge med, gleder meg til hver sending. Fotballen kan bare hadet så godt for min del, er en befrielse å få annen stor idrett på Tv!! Naturbildene er blitt en opplevelse i seg selv, man føler man er med på en historisk opplevelse under TDF.
Keep up the good work! :o)

10.jul.2007 @ 20:00
Postet av: Henrik Torjussen

Er det noen som kan forklare meg hvorfor Tour det France går i London? Første etappe var i London, fikk det ikke navne Tour de France London? Eller er jeg helt på jorde? Kan noen forklare meg det godt, kanskje sende på mail til meg og:D

11.jul.2007 @ 00:58
URL: http://www.torjussenweb.com
Postet av: Eddie

Har du TV2s beste jobb?

11.jul.2007 @ 01:30
Postet av: Kristine

Ja, jeg lurte også på hvorfor prologen var i London i år. Og hvor var den i fjor?
Og så må jeg si lenge leve TV 2 Sumo - jeg er så glad for at jeg får med meg ALT. Vet ikke hvor happy min kjære sjef er men... :)

11.jul.2007 @ 09:25

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5479103
hits