Hvite duker

12.jul.2007 @ 12:18
I natt bodde vi på Hotel de la Poste i Saulieu. Et gammelt ærverdig hotell som selvfølgelig ikke hadde internett. Det gjorde ingen verdens ting, bortsett fra at jeg ikke fikk blogget etter Thors herlige seier. For hotellet hadde en strålende restaurant med hvite duker. Vi droppet "champis" og gikk rett på en utsøkt Chablis etterfulgt av en god vin rouge fra området. Filet de beuf'n var like knall som vinen og dermed følte vi at vi fikk feiret sieren til Thor Hushovd på en fin måte. Uten at det tok helt av, selvfølgelig. Vi er jo på jobb:-)
Etappeseieren til Grimstad-gutten var imponerende. I den forstand at han reiste seg mesterlig etter en svak start på årets Tour. Og ikke minst tok sin første seier siden etappeseieren i Vuelta'n i august i fjor. Det er tøft for en spurter med Thors kaliber at det går så lang tid mellom hver gang man kommer først over målstreken. Og hvis man nå sjekker Hushovds Tour de France-statistikk så vil man se at bortsett fra 2003 så har han vært "en garanti for suksess" i verdens største sykkelritt. Det står det enorm respekt av!

Jeg er en enkel sjel og tror at Thor Hushovd kommer til å vinne minst en etappe til i årets Tour. Jeg tror også at Kurt Asle Arvesen kommer til å vinne en etappe i år.

God Tour videre:-)

Cpp

Kommentarer:
Postet av: Haukvik

Jeg har stor respekt for den prestasjonen Hushovd (og forøvrig alle andre rene ryttere) gjør i dette 3-ukers blodslitet. Det er topp tv-underholdning, blant annet takket være flotte bilder og gode kommentatorer. Men det er slike øyeblikk som gårsdagens avslutning av fjerde etappe, som gjør at vi gleder oss ekstra til fortsettelsen. Og jeg håper Hushovd eller noen andre i CA kjøper en flott flaske Chablis til Julian Dean etter gårsdagens oppvisning. Makan til maktdemonstrasjon fra the guy down under. Oversatt til fotballspråket, synes jeg det minte meg om: Han driblet hele feltet, og serverte Hushovd et nærmest ferdigscoret mål. Og Hushovd fullførte på eksemplarisk vis. Jeg gleder meg til hver eneste etappe. Takk til dere som formidler disse øyeblikkene!

12.jul.2007 @ 13:51
Postet av: Joffa

Jeg elsker engasjementet i kommenteringen når Thor vinner! gjør det så ufattelig mye gøyere å se på. Tusen tusen takk for at dere gir meg gåsehud! Christan du er den nye Thor Eggen!

12.jul.2007 @ 14:17
Postet av: Alex

Veldig morsomt å følge sendingene, får med meg alt på www.fxtv.no på jobb og på tv2 etter jobb!
Men det er en ting jeg lurer på, hva sier Boonen om at Steegmans kom for andre gang i TdF foran han i går? Synes Steegmans virker i veldig mye bedre form enn Boonen!

12.jul.2007 @ 14:26
Postet av: bjørn johhny

helt enig med ovenstående ang at Steegmans er bedre form,spesielt etter at han slo han igjen,da det første var mere "arbeiduhell"i forhold da..Hvilke(n) etappe har Kurt størst sjangser?please svar litt her og a ,vår gode komentator)mvh Benny

12.jul.2007 @ 17:09
Postet av: Håkon

Hei Christian! Kan du si meg hva sangen som spilles på tv2 under tdf-introen hver dag heter? den som de også spiller en kort snutt av hver gang sendingen begynner etter reklamepause.

12.jul.2007 @ 21:50
Postet av: synthman

Jeg kan fortelle deg hva for en låt det er som spilles;
Det er New Order "True Faith": http://en.wikipedia.org/wiki/True_Faith
Versjonen som TV 2 bruker er en litt fetere beatmix.

13.jul.2007 @ 00:38
Postet av: Håkon

Takk for hjelpen, synthman! Har prøvd å finne ut det siden tdf i fjor!

13.jul.2007 @ 18:36

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5480406
hits