Den store helten

13.jul.2007 @ 09:35
Den store helten
Filipo Pozzato vant 5. etappe, men franske Geoffroy Lequatre fra Cofidis er dagens store helt! Like etter "langesonen" (matstasjonen:-), 112,5 km ut på etappen, fikk Lequatre en "musette" (matpose) på avveie inn i hjulet og gikk på tryne så blodet sprutet. Vi så TV-bildene av Lequatre sitte forslått i veikanten mens han fikk legehjelp. Johan og jeg konkluderte med at Tour de France var over for debutanten. Men neida!! 44 minutter og fire sekunder etter at Pozatto hadde gått i mål kom pinadø Geoffroy Lequatre over målstreken!! Han så mer dø enn levende ut! Og ble umiddelbart tatt hånd om av medisinsk personell. Blodet rant fra flere flenger og skrubbsår. Han hadde kommet seg gjennom et smertehelvete på 70 kilometer. For så å få vite at han var rett utenfor tidsgrensen; Pardon monsieur, du er dessverre litt seint ute! Heldigvis tok juryen til vettet og utvidet tidsgrensen, slik at franskmannen likevel kan fortsette sin store drøm. Det var jo ikke hans feil at matposen lå og slang i veibanen. Skjønt fortsette, rapportene forteller videre at han ble sendt rett på sykehus for å ta røntgen for mulige brudd både her og der. Og at han måtte bli over natten til observasjon!

Geoffroy er min store helt og han blir en enda større helt hvis han stiller til start på 6. etappe....gipset fra halsen og ned!

Forøvrig tror jeg Thor Hushovd vinner nok en gang i Bourg-en-Bresse - som han gjorde i 2002 - selv med dårlig rygg......

Noen som vedder i mot?

c petter p

Kommentarer:
Postet av: eirik

han er helten ja, uten tvil!det er nettopp dette som er så artig med tdf, hverdagsheltene.
slenger meg på veddemålet. setter hus og liv på thor!han er best etter en liten knekk(som i går)
heia cpc og kagge!!!

13.jul.2007 @ 10:43
Postet av: Kay Pedersen

Tror ikke hushovd vinner nei men han vil være der. McEwen vinner foran freire.

13.jul.2007 @ 11:41
Postet av: sykkel fan

hvordan kan dere bruke musikk med tittel 'the perfect drug' i deres innslag på tv2 sporten fredag 13 juli kl 21:40?? Jeg håper dere mener at sykkling er det ''perfekte drug''!!
prøv å bruk hodet neste gang dere setter musikk til programmet, spesielt rett etter dere har hatt innslag om at Astana kan bli disket pga av at noen på teamet tidigere har fått positiv dop-tster.

13.jul.2007 @ 21:49
Postet av: sykkelfan

Mener tv2 med musikken at Tom Boonen er dopet?

13.jul.2007 @ 21:59
Postet av: Geir Danesen

Lær deg å skrive norsk, Paasche! "Tyne " og "Dø"? Går f... ikke an...

14.jul.2007 @ 18:13

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5480971
hits