LET'S GET READY TO RUMBLE

14.jul.2007 @ 01:38

Lørdag burde Michael Buffer (han verdenskjente boksefyren i ringen med "Let's get ready to rumble") startet den 7. etappen. For nå "begynner" Tour de France! Skal du være med så heng på! Den første fjelletappen står for døren og det er tid for å finne ut hvem som har tenkt å være med i kampen om den gule trøya. 7. etappe er så langt i fra en avgjørende etappe i årets Tour, men er man langt bak favorittgruppen over Columbiére-passet 14,5 kilometer fra mål, så kan man glemme den gule trøya og champis i Paris.
Jeg er overbevist om at i dag mister Fabian Cancellara ledertrøya, men hvem overtar den? Ja, si det.....Helt åpent spør du meg. Andreas Klöden kanskje.....hvis den lille bristen i halebeinet ikke er for smertefull.
Uansett, det er nå rytterne skal vise at de har truffet toppformen. Nå hjelper det ikke å skryte av at man var i kanonform og vant ritt i juni. Vi snakker 14. juli, Frankrikes nasjonaldag og forøvrig en merkedag for norsk sykkelsport: det er på dagen tyve år siden Dag Otto Lauritzen vant en etappe i Tour de France som første nordmann! Let's get ready to rumble!

Lykke til!

mvh Cpp


Kommentarer:
Postet av: Balle Chlorin

Dette er jo bare verdiløst bla-bla og tilfeldig oppgulp av selvfølgeligheter som alle kjenner til fra før. Kutt ut denne bloggen.

15.jul.2007 @ 07:28
Postet av: Trond

pst. på spørsmål om Basso kan komme tilbake så har UCI foreslått, og jeg tror også regelen gjelder, at alle som blir tatt i doping ikke får lov til å sykle på et ProTour-lag. Dette gjelder for de som er tatt nå. derfor gjelder ikke denne regelen for Davis.
Forøvrig bra sendinger. Godt å se sendingene på tv og slippe og følge dem som journalist slik jeg gjorde i fjor...
Trond
tidiligere sportsjournalist i ANB.

15.jul.2007 @ 14:47
Postet av: ?

Hei Christian!
Så flott at du har en blogg da!!
Takker deg og Johan for uforglemmelige uker nå på sommeren. Kan vel slenge på en stor takk til alle rytterne og alle de andre som også bidrar til at disse tre ukene er veldig morsomme og spennende!
Er så utrolig artig når Hushovd får det til i spurtene sine, og den seieren han fikk på onsdag var virkelig fortjent. Da var det liv i stua her hos meg!!
Håper på at de 2 gjenværende ukene blir innholdsrike og spennende! (noe de sikkert gjør)
Hils Johan, går det bra med beinet forresten?
Nok en gang, takk for den jobben dere gjør:)
Hilsen fra stor sykkelfan!

15.jul.2007 @ 22:13

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5481476
hits