Fikk som fortjent....

18.jul.2007 @ 13:19

Jeg har nettopp fått meldingen om at T-Mobiles Patrik Sinkewitz testet positiv på for høye testosteronverdier 8. juni år. Altså midt i den viktigste oppkjøringsfasen til Tour de France. Sinkewitz er tyskeren som krasjet med en 78 år gammel mann på vei ned til hotellet etter den 8. etappen til Tignes, og måtte bryte årets Tour. Da jeg hørte at han hadde testet positivt så tenkte jeg umiddelbart: han fikk som fortjent da han ble skadet og måtte bryte rittet! Nå ligger han visst på sykehus i Hamburg og får pleiet skadene. Det som er trist er at han holdt på å sende en 78 år gammel mann som hadde rotet seg inn i løypa, i graven.
Nå er ikke B-prøven analysert, men jeg har problemer med å si at man er uskyldig inntil dom foreligger når det gjelder syklister. Synd å si det, men akkurat der kan sykkelsporten takke seg selv.
Jeg skal være litt human helt på slutten. Jeg håper 26 år gamle Patrik Sinkewitz kommer seg etter de fysiske skadene han fikk da han  krasjet med den eldre herren, men jeg håper han aldri mer viser seg i et sykkelritt!

Nå er det på høy tid å utestenge idrettsutøvere på livstid hvis de blir tatt i doping!!

mvh C Petter


Kommentarer:
Postet av: A Amble

En liten kommentar her: har ingenting med dopingsaken å gjøre. Om den saken er vel alles synspunkt likt, og generelt stor enighet.
Men neida, jeg tenker matte jeg: for hjulet går akkurat like mange ganger rundt uansett avstand. Gir utvekslingen har ingenting med det å gjøre: KM i timen blir målt ut i fra antall omdreininger på dekket, fordi det har en fastsatt lengde/diameter. Et 26" dekk har ca 2m i radius og vil gå grovt sett 120´000 ganger rundt på en 240km etappe. På tide med en matte oppfriskning?! hehe
uansett, takk for god dekning av touren! i år som alltid!

18.jul.2007 @ 15:57
Postet av: K.Simen

Godt forsøk fra TV2- teamet. Det er alltid en fryd å høre på dere under "turen", men her tok selv johan K. feil. Klart det er samme hvor mange ganger en rytter tråkker pedalene rundt; distansen blir den samme, og hjulet er jo konstant. Så det er bare å dele distansen på hele rittet(eks 229,5 i dag) med hvor langt det er rundt hjulet. Da finner du ut hvor mange ganger hjulet går rundt.
Ellers er jo dopingen krise for ALLE idretter, men den har vært veldig skadelig for sykkelsporten. Kanskje tysk TV gjør det riktige ved å kutte sendingene. Det skader jo lagene, som er avhengig av reklame/ sponsorer. Disse vil jo aldri sponse dersom de ikke får vist seg i TV. Så derfor MÅ lagene og UCI nå ta et ekstra tak for å renske opp i sporten.
Når det gjelder CA og Thor, så virker laget veldig tynt. Ingen sammenlagtrytter, og Thor er helt avhengig av Julian Dean for å komme frem i avslutninge av rittene. I dag så vi helt klart hvor svake de andre er, ikke minst taktisk.

18.jul.2007 @ 20:59
Postet av: ?

Jeg tror at Thor og CA er på hugget igjen i morra.Virket som alle var veldig innstilt på at bruddet skulle gå inn i dag.
Jeg har fått igjen godfølelsen når det gjelder Thor og tror og ikke minst håper at han vinner en eller to etapper til. Det hadde vært knall!!
Thor pleier jo å være litt småsyk sånn midt inni Touren han før han kommer sterkere tilbake.
Også får vi håpe at Kurt kommer med i det rette bruddet en gang og får seieren sin, for det har han virkelig fortjent!!!
Sykkelhilsen fra ivrig Tour-seer.

18.jul.2007 @ 22:52
Postet av: Ø

Du sier og skriver mye rart.
Det er vel ingen normale mennesker som ønsker at andre skal havne på sykehus med alvorlige skader.
Dessuten blander du sammen dopingen med kollisjonen med 78-åringen. Dette har ingenting med hverandre å gjøre.Hadde det vært OK å kjøre ned mannen hvis Sinke ikke hadde brukt doping? Det er nemlig det du sier.
Det hender at B-prøven viser andre resultat og man skal ikke stigmatisere. Selv om det finnes mange dårlige kommentatorer betyr ikke det at du er dårlig, selv om mange nok mener det.
Når man har sonet straffen sin er alle velkommen tilbake. Folk kan endre seg. Livstid? For drastisk. Ikke mange som kommer tilbake på samme nivå etter 2 år ute.
Går ut i fra at du skriver det du skriver for å provosere, hvis ikke har du et seriøst problem.

23.jul.2007 @ 21:02
Postet av: Rune

Når det gjelder norske syklister, eks -syklister og tidligere trenere for utøvere som har vært suverene i utholdenhetsidretter: Glasshus har en tendens til å gå i stykker hvis man kaster for mange stener inne i det..

25.jul.2007 @ 10:19

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5483979
hits