Varsko her!

20.jul.2007 @ 02:52

Det er langt på natt, så dette blir et veldig kort innlegg, men etter Astana og Alexandre Vinokourovs kjøring på den 11. etappen så trenger man heller ikke si så mye mer enn: Varsko her! Hvis dagen i dag var en begynnelse på slutten av smerte og lidelse for Astana-kapteinen, så bør konkurrentene holde øyne og ører åpne. Jeg tror ikke "Vino" har gitt opp å vinne årets Tour de France! Selv om han ligger på 19. plass, 8 minutter og fem sekunder bak "kyllingen" fra Danmark.

Sov godt!

mvh Christian Petter


Kommentarer:
Postet av: Sykkeljente

Dette blir jo utrolig å følge med på.
Skikkelig spennende i årets tour!
Og selv om etappen i går på en måte var litt rar og det ikke lyktes for Hushovd så var det egentlig veldig morsomt da, med alle disse bruddene, det plutselige rykket til Astana, spenningen om hushovd klarte å ta igjen feltet, uhellet før mål og Hunter som vant og plutselig bare er 11 poeng bak boonen. Synd det ikke var hushovd, men men, vi får fortsette å håpe!
Takk for flotte sendinger, dere to gutter:)
Tror det kan bli spennende i dag også jeg.

20.jul.2007 @ 07:56
Postet av: Sykkel 1 Discovery fans

Hei Christian kult å se når dere jobbet 14 juli 2007 jeg va i tv2 bussen då.vet du om Tour de France musikken har vært me siden starten av Tour de France?

20.jul.2007 @ 23:35
Postet av: Ola Donk

Folkens, dra hjem!! Denne sporten er en STOOOOR vits. Joda, de doper seg i mange idretter, men ikke så gjenomført som de i årtider har gjort i sykling - hva er vitsen med detta, da - penger, penger og komersj!! Og null moral! Søppel hele greia!

21.jul.2007 @ 17:11
Postet av: Sykkel 1 Discovery fans

Folk dere tor vel at alle bruker dop i sykling det tar du feil.Folk det går an å vinn uten dop o.

22.jul.2007 @ 20:48
Postet av: Kristine

Vino er min nye helt! For en sinnsyk tempoetappe!
Utrolig spennende å følge Touren om dagen. Jeg trodde aldri den danske kyllingen skulle holde helt inn til Paris, nå begynner jeg å lure på om han kanskje klarer det...

22.jul.2007 @ 22:06
Postet av: Sykkeljente

Tror kanskje han klarer det jeg også.
Han fulgte jo Contador ganske så lett idag. Ble vel litt stiv kanskje, men alikevel, de kom jo sammen til mål.
Hvordan er Contador i forhold til Rasmussen på tempo da?
Blir jo en utrolig spennende etappe på onsdag da, også kan det hende tempoen blir enda mer spennende. Utrolig morsomt dette her!
Får håpe Thor kommer seg da, leste at han følte seg helt tom og det er ikke bra.
Vi får håpe på det beste.
Også unner jeg Kurt en seier. Håper han inderlig kommer med i et brudd og tar dem alle sammen, er vel knapt noen som fortjener det mer enn han!
Lykke til alle sammen!

23.jul.2007 @ 19:47
Postet av: Puerto

Vinokourov var en av mine helter. Visst var han skuffet over fall og deretter svak kjøring. Men det å dope seg trodde jeg var langt unna hva Vino kunne finne på. Han har helt sikkert vært dopet før, og kommet seg ubemerket gjennom, men hvordan kunne han tro at han skulle gjøre det i år?? Nå som sykkel endelig prøver å få bort svieriet...

24.jul.2007 @ 18:24
Postet av: Oppgitt

Hele Sykkelsporten er en STOR vits..
Skjønner ikke vitsen med å sende det engang nå!
Vino DOPA.. Rasmussen leker mus og katt i Mexico... Hutte tu! Forby all kondisjons idrett så sparer vi miljøet, mindre CO2.. eller hva dissa puster ut! Fy... fa.. for en skandale idrett!!!

24.jul.2007 @ 18:35
Postet av: Jon Øverbø

Hei,
Nå gidder jeg ikke å se på dette lenger det er for dumt. Hele touren blir jo ødelagt. Tipper hele Astana laget er dopet, hva da med etappen som de kjørte i filler feltet? Hva med de som i går ikke klarte å henge på dop Vino? Stopp hele touren og rens opp! Ikke start ny tour neste år hvis ikke alle er 100% rene, gi rytterne GPS brikker som viser hvor hvor de er hele døgnet og test de i hytt å pine. De som ikke vil får finne seg noe annet å gjøre. Dette er hva jeg trur må til får komme dette til livs. Så må en vurdere om 3-5år om de er nødvendig lenger...

24.jul.2007 @ 20:11
Postet av: Andreas M.

Har vært svært interessert i sykling gjennom flere år, og jeg tror få ting i mitt liv har fått så mange sjanser som sykling, både som
livsstil og som TV-underholdning.
Jeg kommer til å fortsette å følge årets sendinger, men det er kun for å følge med på Thor og Kurt-Asle.
Sammenlagtseieren og alt det der driter jeg i nå.

25.jul.2007 @ 11:28
Postet av: tviler

Doping og proffsykling har alltid gått hånd i hånd. Nå kommer sannheten gradvis tilsyne, men vi mangler fortsatt en innrømmelse fra den største doperen av dem alle - Lance Armstrong. I sju år slo han alle i TdF, konkurrenter som senere viste seg å være dopet, alle sammen. Et interessant spørsmål er: Hvor mange dopet seg i langrenn, skøyter, friidrett, osv på 90-tallet?

25.jul.2007 @ 13:56
Postet av: Svein Tore

Hva er vitsen med å ha en blogg om et treukers sykkelritt når det går ei hel uke mellom oppdateringer?
Har du glemt at du blogger Paashe?
I nesten hver artikkel om Tour de France så står det "følg med i Paasche's blogg" med link hit, men oppdatert, neida..

25.jul.2007 @ 14:12
Postet av: loke

jada.. heia vino.. kan vinne han.. den store helten han tross alt er ;p.. helvetes dophead..;p

25.jul.2007 @ 15:27
Postet av: Ola Dunk

Det er utrolig at det fortsatt finnes personer som mener at Armstrong IKKE dopet seg-du må ha en kraft/vekt forhold som en sjimpanse for å utføre det han gjorde dag etter dag, år etter år i TDF!! Hørt om Ferrari?? Ikke bilmerket, men den italienske dop-legen! En nær "konsulent og rågiver" for herr Armstrong gjennom mange år! De pratet kanskje bare sammen?? Armstrong mener forøvring fyren er"et hederlig menneske"!
Hva jeg tror om Rasmussen? Tja, skulle jeg jukse så ville jeg nok tatt ut kjøre-lisens i et land som Monaco eller Mexico - antidoping står ikke i ordbøkene der!! Og så ville jeg være på "livslang ferie" og lide av akutt og kronisk glemsel. Dette er alt som skal til for å omgå "reglene"til det internasjonale sykkelforbundet. Så et klipp fra "Politiken":
Findes der egentlig en ren-rytter i Tour de France?
Mens hviledagen byder på en byge af doping-spørgsmål for Tour-feltets førende, Michael Rasmussen, pibler anklagerne også igen frem mod Rasmussens værste konkurrent, Discovery-kometen Alberto Contador.
Den tyske avis Süddeutsche Zeitung forsøger, at danne overblikket over den unge spaniers karriere, og ikke mindst Contadors indblanden i den store doping-sag Operacion Puerto.
Contador hurtigere end Armstrong
Spørgsmålene står i kø efter Contadors vilde ridt mod toppen af Plauteau de Beille på tourens 14. etape, hvor 24-årige Contador ikke bare slog Michael Rasmussen ? men også Lance Armstrong. Den syvdobbelte vinder har vundet på de Beille to gange og begge gange i fantom-tider.
Men Contador - og Rasmussen - kørte de 15,9 kilometer til toppen i en tid, der var knap halvandet minut hurtigere end Armstrong, og nu graves der i det spanske håbs fortid.
Skulle have dosis som Jaksche
Den tyske avis er kommet i besiddelse af et dokument fra Puerto-sagen ? dokument nr. 31, der omhandler rytteren A.C. De samme to bogstaver, der møder en, når man besøger Contadors officielle hjemmeside.
Dokumentet er en del af Liberty-holdets medicinplan for 2005, og ud for A.C. står følgende skrevet med håndskrift: 'Intet eller det samme som J.J'.
Den håndskrevne tekst henviser til hvilket dosis-skema Contador skulle følge i 2005-sæsonen.
Contador slettet fra Puerto
J.J. er Jörg Jaksche, der, i slutningen af juni, indrømmede massivt doping-misbrug i sin tid på Polti, Telekom, Team CSC og Liberty Seguros. Ifølge Süddeutsches oplysninger, blev Contadors navn slettet fra den oprindelige Puerto-liste med doping-mistænkte navne - trods eksistensen af ?Dokument 31?.
Det skete, da Contador indvilligede i at vidne i sagen ? mod at få sit navn slettet fra listen med de 58 navne. På listen står 10 af Contadors hold-kammerater.
Den internationale cykelunion skrinlægger Contadors medvirken i Puerto-sagen i en meddelelse i september 2006, hvor de skriver, at ?Dokument 31? ikke er tilgængeligt for UCI.
Gåde for Jaksche
Hvordan det lykkes, at Discoverys unge talent blev renset, er en gåde for Jörg Jaksche, der mener, at løsningen er en tydeligt hemmelig indgået aftale. At Alberto Contador langt fra er en ren rytter insinuerede Jörg Jaksche forleden overfor tyske Spiegel: »Kontrollen har overhovedet ikke ændret sig, selv om der er interesse i at forbedre systemet ? de har ikke de samme økonomiske midler, som vi har«, siger Jaksche om kampen mellem cykelholdene og den spanske dopingkontrol. Jaksche håner kontrollen, som han mener er en joke.
»I Spanien kunne du plastre Epo-sprøjter fast i forruden ? uden at blive stoppet«.

25.jul.2007 @ 23:16
Postet av: kristian langeng

Nå er det kun snakk om dop-dop-dop..........
Høydepunktet på deres overføring fra touren ,
foruten det jeg trodde var stor idrett
er di fantastiske bildene av natur og den reneste historie timene fra Kaggestad.
I Deres siste sendinger har det kun vært snakk om dop..
synd .
Doperne er strengt tatt ikke verdt å snakke om , det er rytterne som kommer opp bak som er di Dere bør snakke om.

26.jul.2007 @ 11:32
Postet av: Sim-sa

Nå er det på tide med en oppdaterting Christian.
Hvilke meninger har du nå om det som har skjedd siden du sist blogget??

26.jul.2007 @ 12:27
Postet av: homo

kan jeg få ta på påskenøttene dine

26.jul.2007 @ 17:30
Postet av: Jacob

Kjempejobb til nå. Dere gjør sykkelsporten atraktiv også for sofaslitere selvom mye galt skjer blant rytterne. men en ting mangler dere og det er Pedersen som kan korrigere dere på uttalelser av navn. Derfor kommer jeg med en liten italiensk leksjon dere kan ta med dere videre: Dagens feil uttalelse var Daniele Righi, en av utbryterne. Når en -g- etterfølges av -hi- eller -he- uttales den som en norsk -g-. Det samme gjelder med -c-: -chi- og -she-uttales som en -k. Derfor uttales Daniele Rigi.
Lykke til videre med Touren

26.jul.2007 @ 17:59
Postet av: Olav Torvund

Har du tatt paasscheferie? Du kan ikke ha en kommentar som hyller Vino og Rasmussen på topp!
Til Jacobs kommentar så vil jeg si at dere ikke har noe å skamme dere over når det gjelder uttale av navn. Jeg har fulgt første del av touren på fransk TV. Det er ganske morsomt å høre hvordan de uttaler for eksempel Hushovd ('ysjoft').

26.jul.2007 @ 21:32
URL: http://www.torvund.net

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5485034
hits