Tallet i dag er (kl.) 11

28.jul.2007 @ 01:45
Rykter har gått i hele dag om at nok en rytter er tatt for doping. Som jeg sa i forrige blogg: jeg vil ikke bli overrasket.
Lørdag kl. 11 har Tour-arrangør ASO annonsert en pressekonferanse . Der skal de entene fortsette å hamre løs på det internasjonale sykkelforbundet (UCI) eller komme med den tunge nyhetene om at enda en rytter har gått i fella. Eller begge deler!
UCI slipper uansett ikke unna ASOs vrede - la oss (fortsatt) håpe at også alle juksemakere blir tatt en gang for alle. Selv om det er smertefullt og Bjørge Stensbøl sikkert vil gjenta: avlys hele idretten.

Vi her nede er på hugget fra morran av, selv om vi ikke starter LIVE-sendningen før klokken 14.

Følg med og sov godt!

mvh cpa

Kommentarer:
Postet av: Mads

Hei, det jeg ikke skjønner er hvorfor mr. Kaggestad sammenligner dette med andre idretter som Osaka VM??? Dette er sponsoridrett!! Jævli mye verre enn f.eks. Wimbledon! Hadde alle top 5 der blitt avslørt i dop hadde turneringen vært over!!! Hva gav du Ingrid Kristiansen mr. Kaggestad, du virker litt for slapp ang. dop!

28.jul.2007 @ 03:50
Postet av: Hillbillliboy

Har fulgt Touren med stor entusiasme, og fått med meg hver eneste etappe, men dette var de dråpene med dop som fikk mitt beger til å renne over. Nå gidder jeg rett å slett ikke mere. Man sitter faktisk å mistenker hver eneste utøver i denne idrette får å dope seg. Det har blitt slik at man venter på neste avsløring. Nå snur jeg ryggen til ? dagens sending boikotter jeg.
At Kaggestad brenner for sykkkel er det vel ingen tvil om, men det er ikke nødvendig og hele tiden sammenlikne sykkel med friidrett. Friidretten har hatt sine avsløringer, men det har ikke gått så langt at man sitter ikke å mistenker alle gode utøvere for dophuer. Ikke unnskyld sykkelsporten ved å sammenlikne med friidrett. Doprøttene innen sykkel sitter dypt.
Men sendingene dine har vært meget gode, det skal du ha. Lykke til!
Mvh
Hillbilliboy

28.jul.2007 @ 08:51
URL: http://www.henninen.no
Postet av: ?

Nå er jeg enig med Greg LeMond. La Tour de France 2007 gå over i historien uten vinner. Dette er en farse som arrangøren selv må ta ansvaret for. De har i årevis latt mer eller mindre opplagt dopede syklister vinne penger, heder og ære i Tour de France (minst én har tilstått doping i etterkant, og minst én til har man funnet EPO i blodet på men da utenom en offisiell dopingkontroll).
I praksis har arrangøren av Tour de France akseptert doping i alle år, med mindre de har blitt presset til noe annet (1998). De har gitt ambisiøse syklister et enkelt valg: dop dere, eller bli hjemme!
Nå må arrangøren ta ansvar for egne handlinger, og selv rydde opp. En god start vil være å kansellere årets ritt før syklistene kommer til Paris med begrunnelsen: Arrangementet er for dårlig til at vi klarer å kåre en vinner.

28.jul.2007 @ 09:24
Postet av: Sykkeljente

Så ble det ingen ny "skandale" alikevel.
Bare rykter hele greia, og rykter er farlige greier.
Nå får vi konsentrere oss om sykling.
Jeg heier på Cadel Evans i dag.
Og i morra er det Thor sin tur!!!
God fornøyelse alle sammen.

28.jul.2007 @ 12:19
Postet av: Rita Merethe

Hei! Har dere lagt ut vaffeloppskrifta til vaffelmannen? Jeg finner den ikke! Vet bare hvor mange egg som skal i.. Dere har vært flinke! Vennlig hilsen Rita Merethe fra facebook-gruppa "Thomas Voeckler is hot!!"


Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5489207
hits